Категорија: Teachers – Наставници

10 Факти зошто е среќен оној кој ќе заврши во брак со наставничка/наставник

(забавен текст) Да се биде наставник не е само професија, тоа е начин на живеење. Наставниците како личности не се себични, тоа прави да бидат сакани во средината која ги опкружува. Работатa со различни карактери доведува тие да можат да ги оценат луѓето многу подобро за разлика од […]