Ознака: критериуми и стандарди

15 Совети кои ќе ви бидат од полза при оценувањето на вашите ученици

15 Совети кои ќе ви бидат од полза при оценувањето на вашите ученици

При оценувањето на учениците секогаш треба да се држите до пропишаните критериуми и стандардите кои се поврзани со целите од наставната програма која ја реализирате. Но, исто така треба да внимавате и на одредени фактори кои се поврзани со состојбата на учениците и опкружувањето во кое тие функционираат, а кои многу влијаат врз процсот на … Continue reading 15 Совети кои ќе ви бидат од полза при оценувањето на вашите ученици

Advertisements