Ознака: Наставникот инспирација

НАСТАВНИКОТ ДА БИДЕ ИНСПИРАЦИЈА ЗА УЧЕНИЦИТЕ

Покрај тоа што како наставник ќе бидете креативен и посветен, треба да бидете инспиративен и да им помогнете на учениците на кои им предавате преку ваш личен пример да ја откријат, прифатат и јакнат нивната креативна страна.  1 Модел за кретивност Наставникот доколку сака неговите ученици да бидат […]