Ознака: Наставник- Родител

Неколку корисни препораки во однос на комуникацијата родител – наставник

Неколку корисни препораки во однос на комуникацијата родител – наставник

Точно одредете го времето (ден и час) за индивидуални средби со родителите на вашите ученици.Индивидуалните средби со родителите поврзани со напредокот на нивното дете не треба да се реализираат надвор од училиштето (посебно не во кафетерии и кафеани). Не е етички наставниците да им држат курсеви на учениците на кои им предаваат.Родителите треба да бидат запознати … Continue reading Неколку корисни препораки во однос на комуникацијата родител – наставник

Advertisements