Tag: наставничка

10 Факти зошто е среќен оној кој ќе заврши во брак со наставничка/наставник

Да се биде наставник не е само професија, тоа е начин на живеење. Наставниците како личности не се себични, тоа прави да бидат сакани во средината која ги опкружува. Работатa со различни карактери доведува тие да можат да ги оценат луѓето многу подобро за разлика од останатите. Знаат […]