Ознака: Нова година

20 МУДРИ МИСЛИ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВАТА ГОДИНА

20 МУДРИ МИСЛИ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВАТА ГОДИНА

Оваа година нека ви биде поуспешна од минатата во секој поглед и на секое поле. Следуваат 20 мудри мисли според кои треба да се водите во оваа година. Животот е како возење велосипед, за да ја одржувате рамнотежата постојано мора да се движите – Алберт Ајнштајн Кога една врата се затвора, се отвора друга, но … Continue reading 20 МУДРИ МИСЛИ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВАТА ГОДИНА

Advertisements
Нова година е идеално време за нов почеток

Нова година е идеално време за нов почеток

Лошите мигови нека останат далеку зад нас во старата година наталожени со прашина како никогаш претходно да не постоеле. Во новата година зачекорете храбро и направете го она што отсекогаш сте сакале да го направите, за кое едноставно претходно сте немале време, храброст, желба или доволен мотив. Новата година значи нов почеток, најдобро време да … Continue reading Нова година е идеално време за нов почеток