Ознака: работен стаж

10 Нешта кои ги рзбираат само наставниците со подолг работен стаж – разберете ги и вие

10 Нешта кои ги рзбираат само наставниците со подолг работен стаж – разберете ги и вие

Изградено чувство за време Со текот на годините, наставникот со долг работен стаж има изградено чувство за време, посебно кога станува збор за временската рамка за реализација на еден наставен час. Тој во себе има биолошки часовник кој точно работи до секунда. Наставната содржина ја реализира во точно предвиденото време за реализација на еден наставен … Continue reading 10 Нешта кои ги рзбираат само наставниците со подолг работен стаж – разберете ги и вие

Advertisements