ПОПУЛАРЕН НАСТАВНИК

Уникатен карактер – Да се биде свој во однесувањето, на сопствен начин да ја реализирате наставата, а истовремено да го поттикнете интересот и љубопиноста на учениците; да не се наметнувате над учениците, да создадете коректен однос и лесен начин на комуникација, но сепакт во тие односи да се знае местото на наставникот и местото на … Продолжи со читање ПОПУЛАРЕН НАСТАВНИК

Advertisements