for us

 

Добродојдовте на AdviserEdu

Ова е сајт наменет за сите директни и индиректни чинители на воспитно-образовниот процес. На него сите заинтересирани ќе имаат можност да најдат соодветни содржини кои се поврзани со нивниот интерес и потреба од областа на воспитанието и образованието.

Advertisements